Hur fungerar FirstVet?

Som kund hos Bought By Many har du fri tillgång till rådgivning av onlineveterinären FirstVet. De ger dig grundläggande råd om ditt husdjur mår dåligt - direkt i din mobil eller dator.

FirstVet kan bland annat hjälpa till med:

Kräkningar och diarré

Klåda och hudproblem

Problem med ögon och öron

Hosta, snuva och förkylning

Skador och olycksfall

FirstVet har öppet 7.00 - 24.00, varje dag året runt.

Så här går fungerar det:

1. Ladda ner appen och logga in
Ladda ner FirstVets app eller gå in på https://firstvet.com/sv. Logga in direkt med ditt Bought By Many-försäkringsnummer.

2. Boka en tid
Fyll i uppgifter om husdjuret, beskriv eventuella symptom och välj en tid som passar dig.

3. Digitalt veterinärsbesök
Besöket sker digitalt genom ett videosamtal på din telefon, surfplatta eller dator. Öppna appen när det är dags för mötet. Du kommer att få en SMS-påminnelse strax innan mötet börjar.  4. Efter besöket Efter besöket skickas en journal till dig med veterinärens råd och diagnos. Om det behövs får du även en remiss. Kom ihåg att dubbelkolla dina försäkringsvillkor för att se om den rekommenderade behandlingen täcks av din försäkring.

sökord: claim, claims, skador, vet, veterinär