Hur fungerar tillägget Pengar tillbaka?

Med vårt tillägg Pengar tillbaka betalar vi tillbaka 20% av din årspremie om vi inte betalat ut någon skadeersättning under försäkringsåret som varit. Dessa pengar betalar vi ut till dig oavsett om du väljer att förnya din försäkring eller inte.

När ett år har gått stämmer vi av med dig om du vill anmäla någon skada från året som varit och därefter betalas pengarna ut om du inte anmäler någon skada i efterhand. Om du har flera djur på samma försäkring betalar vi ut pengar tillbaka per djur, och om vi har betalat ut skadeersättning för ett av dina djur så får du ändå pengar tillbaka för det/de djur som varit skadefria.

Att använda FirstVet:s tjänster påverkar inte Pengar tillbaka.