Vad tittar ni på när ni räknar fram era priser?

Det finns en hel del som spelar in när vi prissätter våra försäkringar.

Priset påverkas först och främst av rasen på ditt djur då vi utgår från den skadestatistik som finns. Vi strävar alltid efter att vara så rättvisa som möjligt och därför är raser med lägre skadestatistik billigare att försäkra jämfört med de raser som har högre skadestatistik.

Vi tittar även på ditt djurs ålder då skadekostnader statistiskt ökar när djur blir äldre.

Området du bor i är en faktor som även den spelar in. Generellt går det att säga att det är dyrare att försäkra djur om du bor i en storstad då vården ofta är dyrare.

Du kan själv påverka ditt pris genom att välja vilken självrisk du vill ha i din försäkring.