Hur gör jag om jag har kvitton från olika veterinärbesök?

Du kan mejla oss dessa kvitton till oss på djurskador@boughtbymany.com eller ringa våra skadereglerare på 010 410 70 34. Ha gärna ditt försäkringsnummer samt det konto- och clearingnummer du vill ha din ersättning utbetald till för att göra handläggningen så smidig som möjligt!

Har du några kvitton eller dokument från veterinärbesöket nära till hands kan du bifoga dessa i din anmälan för att underlätta skadehandläggningen. Har du inte några bevis kan vi kontakta din veterinär för att hämta dessa uppgifter.

Våra skadereglerare finns tillgängliga på 010 410 70 34, måndag till fredag, 8.30 - 16.45.