Vilka betalningsalternativ har ni?

Du kan betala din försäkring helårsvis eller månadsvis. Om du tecknar en försäkring på vår hemsida lägger du in dina betalkortsuppgifter och därefter dras den första betalningen automatiskt från ditt kort dag 15 efter att din försäkring börjat gälla. Du kan även välja att göra en omgående betalning. Därefter kommer betalningen att ske automatiskt den dag i månaden som din försäkring började gälla.

När du tecknar en försäkring över telefon så kommer du att få en betalningslänk mejlad till dig den dag försäkringen börjar gälla och du lägger då in dina betalkortsuppgifter.

sökord: payment, payments, betalning