Hur anmäler jag en skada?

Du kan göra en skadeanmälan genom att skicka ett melj till djurskador@manypets.com eller ringa våra skadereglerare på 010 410 70 34.
Ha gärna ditt försäkringsnummer samt det konto- och clearingnummer du vill ha din ersättning utbetald till för att göra handläggningen så smidig som möjligt!

Har du några kvitton eller dokument från veterinärbesöket nära till hands kan du bifoga dessa i din anmälan för att underlätta skadehandläggningen. Har du inte några bevis kan vi kontakta din veterinär för att hämta dessa uppgifter.

Din veterinär kan med din tillåtelse göra en skadeanmälan för din räkning direkt till oss, en så kallad direktreglering. Veterinären skickar då skadeanmälan, djurets journal och eventuella kvitton eller dokument till oss på direktreglering@manypets.com

Våra skadereglerare finns tillgängliga på 010 410 70 34, måndag till fredag, 8.30 - 16.45.

sökord: claim, claims, skador, vet, veterinär