Jag kan inte hitta rätt ras för mitt djur.

En del av de mer populära blandraserna hittar du genom att söka på rasen om du väljer ”Renrasig”. Om ditt djur har två föräldrar av samma ras definierar vi det som renrasigt och om föräldrarna är av olika raser räknar vi det som blandras. Om du har ett renrasigt djur som du inte hittar i vår lista kan du kontakta oss genom att mejla oss på djursupport@manypets.com eller ringa oss på  041 088 02 02.